Regelmatig doe ik bij-en na- scholingscursussen omdat ik het uitdagend vind om me in mijn vak te verdiepen en vooral omdat ik het leuk vind om met vakgenoten en/of andere disciplines uit de gezondheidszorg te werken aan verbeteringen van mijn “eigen handelen”.
Na de opleiding ben ik begonnen met een balanscursus. Ik pas daarom veel stabiliteitstraining toe. Ik gebruik hiervoor o.a. gymballen.

Gedreven door mijn grote interesse in rug deed ik de cursus ‘ Medical Kinetics teacher (2010). Ik gebruik de technieken in de individuele behandeling en daarnaast geef ik een Medical Kinetics groepsles. Tevens heb ik mij verdiept in de problematiek rond het bekken (2013-2014). Onlangs heb ik nog een wetenschappelijke cursus gevolgd met betrekking tot whiplash, fibromyalgie, chronische klachten en de werking van het lichaam en het brain.

(2015) Cursus Slaaptherapie, De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, voor u goed toepasbare aanpak. (www.slaapoefentherapie.nl)

(2015 Netwerk opgestart met de Slaappoli ZGT en Slaapoefentherapie Twente)

(2016) Cursus Slaapslim, De therapie werkt met een protocol dat is voortgekomen uit positieve behandelervaringen bij de aanpak van slapeloosheid als secundaire klacht bij spanningsgerelateerde klachten, zoals spierspanningshoofdpijn. (www.slaapslimnu.nl).

(2017) Slaaptherapie bij kinderen en jongvolwassen (0-18). Door de rijping van de hersenen en later de pubertijd kunnen er leeftijdsafhankelijke slaapproblemen ontstaan. Ouders en de kinderen begeleiden naar een beter slaappatroon.

 

(2017 Netwerk opgestart met het Slaapcentrum MST en Slaapoefentherapie Twente)

Spring naar toolbar